Επιστρέφουν στου Ρέντη οι πρωταθλητές

Επιστρέφουν στου Ρέντη οι πρωταθλητές

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα σε ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα (7/1)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν γι΄ αρκετές μέρες με την άδεια που τους έδωσε ο Τάκης Λεμονής, αλλά από σήμερα οι πειραιώτες επιστρέφουν σε ρυθμούς προπόνησης. Οι ερυθρόλευκοι θα πάνε το απόγευμα στου Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λάρισα στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου (στις & Ιανουαρίου) και ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του για την προσπάθεια που θα πρέπει να κάνουν στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Το ματς με τη θεσσαλική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τους ερυθρόλευκους και στόχος των πρωταθλητών Ελλάδος είναι να διευρύνουν το σερί νικών που έχουν δημιουργήσει στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες και θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ