ΑΕΚ : Σε επαφές με Κιέβο για τον Μπάρμπα

ΑΕΚ : Σε επαφές με Κιέβο για τον Μπάρμπα

Η ΑΕΚ έχει στην κορυφή της λίστας της για την ενίσχυση στη θέση των στόπερ τον Φεντερίκο Μπάρμπα και φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη να διαπραγματεύεται για να τον αποκτήσει.

Η ΑΕΚ μετά την έλευση του Μάσιμο Καρέρα έχει θέσει σε πλήρη ισχύ τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με τον Ίλια Ίβιτς να «τρέχει» όλες τις υποθέσεις της Ένωσης.

Πρώτη από όλες είναι αυτή της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, με τον Φεντερίκο Μπάρμπα να είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας για την ενίσχυση στα στόπερ.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Κιέβο Βερόνα για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο. Ο 26χρονος άσος αναμένεται να λύσει την συνεργασία του με την Βαγιαδολίδ προκειμένου να μπορεί να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ. Στα θετικά για την Ένωση είναι ότι ο Μπάρμπα εκπροσωπείται από το γραφείο μάνατζερ του Φεντερίκο Παστορέλο, όπου έχει ξαναυπάρξει συνεργασία των δυο πλευρών στο παρελθόν.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται δανεικός από την Κιέβο Βερόνα στην Βαγιαδολίδ. Μετράει 69 εμφανίσεις στην Serie A, ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει μεγάλες ομάδες όπως η Νάπολι.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ πριν δυο χρόνια είχε 40 συμμετοχές με τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Μετά τον δανεισμό του από την ιταλική ομάδα στον σύλλογο της La Liga όμως δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί μετρώντας μόλις πέντε συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ