Παναθηναϊκός: Προσφέρει νέο συμβόλαιο σε Αποστολάκη

Παναθηναϊκός: Προσφέρει νέο συμβόλαιο σε Αποστολάκη

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Κώστα Αποστολάκη, για αυτό και του έκανε πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Κώστα Αποστολάκη για αρκετά χρόνια και για αυτό τον λόγο κατέθεσε επίσημη πρόταση προς την πλευρά του παίκτη για να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Ο Έλληνας μπακ-χαφ έχει ενημερωθεί από την ΠΑΕ εδώ και αρκετές μέρες για την πρόθεση της να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αλλά πλέον σύμφωνα με την Πράσινη έχει στα χέρια του την πρόταση και θα την αξιολογήσει.

Στο τριφύλλι περιμένουν ότι θα απαντήσει θετικά ο γιος του Στράτου, με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του να μην έχουν γίνει γνωστές.

Πέρα από τον Αποστολάκη ωστόσο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις συζητήσεις και με τον Σωκράτη Διούδη, η υπόθεση του οποίου είναι σε καλό δρόμο. Ακόμα οι πράσινοι έχουν επαφές για νέο συμβόλαιο και με τους Χρήστο Δώνη και Ινσούα, ενώ όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις είναι θέμα χρόνου όπως όλα δείχνουν να αποχωρήσουν και οι Οικονόμου, Φαούστο και Μολό, μετά τον Μουνιέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ