Διακοπή στη δίκη των 28, η συνέχεια στις 30 Ιανουαρίου

Διακοπή στη δίκη των 28, η συνέχεια στις 30 Ιανουαρίου

Στις 30 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη των 28, καθώς το πρωί της Παρασκευής υπήρξε νέα διακοπή.

Νέα διακοπή στην δίκη των 28, όπως αναμενόταν, είχαμε το πρωί της Παρασκευής μετά το αίτημα αποχής της προέδρου του δικαστηρίου, Καλλιόπης Χονδρού, ενώ η νέα ημερομηνία που ορίστηκε να ξεκινήσει είναι στις 30 Ιανουαρίου.

Η δίκη λοιπόν που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και με νέα πρόεδρο στο δικαστήριο, ξεκίνησε αλλά διεκόπη για προσωπικούς λόγους της νέα προέδρου, Καλλιόπης Χόνδρου.

Στο Β’ Τριμελές Εφετείο το πρωί της Παρασκευής έδωσε το παρών αυτήν την φορά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για πρώτη φορά, ενώ καθ’οδόν ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος μέχρι να παρθεί η απόφαση για αναβολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες ήταν ακόμα ο πρώην αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας, καθώς και οι Τάκης Φύσσας, Νίκος Γεωργέας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Φώτης Κωστούλας, Κύρος Βασάρας, Χρήστος Σάββας, Βασίλης Γκαγκάτσης, Αλέξης Κούγιας, Πέτρος Κωνσταντινέας και Γιάννης Καλύβας.

Επίσης, από τους κατηγορούμενος παρόντες ήταν επτά, ανάμεσά τους οι Θανάσης Μπριάκος, Γιώργος Δούρος, Ηλίας Σπάθας, Θόδωρος Κουρίδης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος και Άρης Σταθόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ