Αρέσει στη Νάπολι ο Κούτρης!

Αρέσει στη Νάπολι ο Κούτρης!

Ο Λεονάρντο Κούτρης αρέσει στον Τζενάρο Γκατούζο και η Νάπολι φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Ο Λεονάρντο Κούτρης δεν αγωνίζεται πολύ τη φετινή σεζόν, κυρίως λόγο της απίστευτης χρονιάς που πραγματοποιεί ο Κώστας Τσιμίκας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει πέραση.

Ο αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων βρίσκεται στο «ραντάρ» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, παρότι έχει μόλις έξι συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ μια από τις ομάδες που φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του είναι και η Νάπολι.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τσίρο Βενεράτο αποκάλυψε στην ιστοσελίδα «Calcionapoli24» πως οι παρτενοπέι παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα την περίπτωση του Κούτρη, διότι είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Τζενάρο Γκατούζο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το δημοσίευμα αναφέρει ότι και ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Κριστιάνο Τζουντόλι έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κινηθεί για να τον αποκτήσει. Ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Χισάι και κυρίως σε τικατάσταση βρίσκεται ο έτερος μπακ των παρτενοπέι Γκουλάμ

«Είναι υποψήφιος για την Νάπολι και παρακολουθείται. Η περίπτωση απόκτησής του είναι συνδεδεμένη με το μέλλον του Χισάι στην Νάπολι και στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Γκουλάμ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

https://twitter.com/SiamoPartenopei/status/1207820986558664704

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ