Εγκρίθηκε ΑΜΚ 25 εκατ. ευρώ για την «Αγια-Σοφιά»

Εγκρίθηκε ΑΜΚ 25 εκατ. ευρώ για την «Αγια-Σοφιά»

Εγκρίθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/12) η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος ΑΕ» κατά 25 εκατομμύρια ευρώ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πλέον να έχει βάλει πάνω από το 80% των χρημάτων που έχουν δαπανηθεί ως τώρα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ», η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 25.000.000 ευρώ.

Όπως είχε προαναγγελθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, η συγκεκριμένη αύξηση έγινε με στόχο να μετοχοποιηθούν χρήματα που έχουν ήδη μπει στο γήπεδο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μέχρι σήμερα αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη του έργου.

Μάλιστα, υπολογίζεται πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει βάλει πάνω από 20 εκατ. ευρώ για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς», ενώ έχει καλύψει πάνω από το 80% του συνολικού ως τώρα κόστους.

Στην αύξηση, εκτός από τα χρήματα του Μελισσανίδη, θα μπουν και όσα χρήματα έχουν συνεισφέρει και άλλοι μέτοχοι της Δικέφαλος 1924 όπως οι κ.κ. Χατζηϊωάννου, Παππάς, Σαραντίτης κι άλλα μέλη της G20.

Τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται για το γήπεδο θα καλυφθούν από τα 20.000.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής και από τα περσινά έσοδα του Champions League (15.000.000 ευρώ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ