Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι «αιωνίων»

Μπορεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όμως στη σημερινή σύσκεψη, οι πράσινοι ζήτησαν να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στις 4 Ιανουαρίου στο ντέρμπι «αιωνίων» του δεύτερου γύρου για τη Super League.

Το μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ποινής που έχει επιβληθεί στους ερυθρόλευκους από το ματς με τον ΠΑΟΚ πριν μερικές βδομάδες, όμως αναμένεται να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο φαληρικό γήπεδο.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του «αιωνίου» ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός ζήτησε να υπάρχουν αυστηρά μέτρα και κυρίως να μην υπάρχει χαλαρότητα από την πλευρά της αστυνομία, παρότι το ματς θα είναι χωρίς κόσμο.

Από την πλευρά της η Ελληνική Αστυνομία διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θα δοθεί η απαραίτητη προσοχή στο ματς και πως όλα θα κυλήσουν ομάδα χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στο ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ