Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στον Βόλο από το ΕΣΚΑΝ

Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στον Βόλο από το ΕΣΚΑΝ

Το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ έστειλε κλιμάκιο στον Βόλο και υπέβαλλε σε αντιντόπινγκ κοντρόλ τέσσερις παίκτες του ΝΠΣ Βόλου. Οπως και πριν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Ξαφνικό έλεγχο στους ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βόλος πραγματοποίησε το ΕΣΚΑΝ σήμερα το πρωί. Κλιμάκιο του οργανισμού βρέθηκε απροειδοποίητα (όπως προβλέπεται) στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας του Βόλου και πέρασε από αντιντόπινγκ κοντρόλ τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου, δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει με επίσημο έγγραφο που είχε στείλει στο ΕΣΚΑΝ, να γίνει έλεγχος ντόπινγκ σε 8 ποδοσφαιριστές του Βόλου και των Πειραιωτών, πριν τον μεταξύ τους αγώνα.

Το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ, αφού αρνηθηκε να κάνει… προγραμματισμένο έλεγχο που είχε ζητήσει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, επαναλαμβάνοντας ότι έλεγχοι δεν γίνονται «κατά παραγγελία», καθώς αυτό αποτελεί παράβαση των κανονισμών της WADA, έστειλε σήμερα κλιμάκιο στο προπονητήριο της ομάδας του Βόλου, απροειδοποίητα, περνώντας από έκτακτο έλεγχο τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέκυψαν μετά από κλήρωση.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και μετά το αίτημα που είχε υποβάλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΕΣΚΑΝ, για αντιντόπινγκ κοντρόλ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μάλιστα, είχε ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. Το ΕΣΚΑΝ είχε αρνηθεί το αίτημα του ΠΑΟΚ και μετά από λίγες ημέρες έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο στις δύο ΠΑΕ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει περάσει τους περισσότερους ελέγχους ντόπινγκ τη φετινή χρονιά. Με πάνω από 20 ποδοσφαιριστές να έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές! Και τους ελεγκτές της UEFA!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ