Διούδης: «Στήριξη και υπομονή για να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός»

Διούδης: «Στήριξη και υπομονή για να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός»

Ο Σωκράτης Διούδης ζήτησε στήριξη και υπομονή από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, για να πρωταγωνιστήσει ξανά η ομάδα.

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στη NOVA και ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά στην Κρήτη αλλά λίγο έλειψε να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Επίσης, ο Έλληνας τερματοφύλακας ζήτησε στήριξη και υπομονή από τους φιλάθλους της ομάδας για να πρωταγωνιστήσει εκ νέου ο σύλλογος, μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Άρη, για το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και για την Εθνική ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Διούδης στην κάμερα της NOVA:

Για τον ΟΦΗ: «Στην Κρήτη παίξαμε καλά, αλλά λίγο έλειψε να φύγουμε χωρίς βαθμό. Κρατάμε την μαχητικότητα που δείξαμε. Παίξαμε καλά, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό. Στο γήπεδο μεταξύ μας είπαμε ότι πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί πολλοί παίκτες μας ήταν σε καλή μέρα.

Με πίστη και με τις οδηγίες του προπονητή μας, με την αλλαγή διάταξης που είχαμε περισσότερο επιθετικό τόνο, ήταν τα στοιχεία που μας βοήθησαν. Κάποιες φορές μας πιάνει κάτι σαν ένα μικρό βραχυκύκλωμα. Απέναντι σε αντιπάλους που παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο είμαστε καλύτεροι, αντίθετα χρειάζεται υπομονή στις κλειστές άμυνες. Επειδή δεν ξεκινήσαμε καλά, μας αγχώνει όταν δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Στον Άρη μεγάλωσα, εκεί έκανα τα πρώτο μου βήματα και πάντα το κρατάω αυτό, αλλά είμαι επαγγελματίας και μπορώ να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε κοντά στο τέλος της χρονιάς, πρέπει να παίξουμε για να έχουμε ένα καλό τέλος. Περιμένω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Είναι ντέρμπι. Ο Άρης έχει ποιοτική ομάδα, με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά αλλά από εμάς εξαρτάται ο αγώνας γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Πλέον είμαστε πιο σταθεροί και αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να φύγουμε νικητές».

Για τις απουσίες στην άμυνα: «Δεν είναι εύκολο να αλλάζει συνέχεια μια γραμμή, αλλά έχουμε χημεία μεταξύ μας και υπάρχει εμπιστοσύνη και από τον προπονητή, αλλά και μεταξύ μας».

Για την εθνική: «Χρειάζεται σταθερότητα για να παίξεις στην εθνική. Το μεγάλο μου όνειρο είναι η εθνική. Το είχα από μικρός και εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο. Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να παίξω με το εθνόσημο. Με τον ομοσπονδιακό προπονητή δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο. Πάντα είχαμε καλούς τερματοφύλακες, η αλήθεια είναι ότι τώρα είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι τόσους πολλούς έλληνες τερματοφύλακες να αγωνίζονται με τις ομάδες τους. Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει υγεία».

Για το συμβόλαιό του: «Από τον Παναθηναϊκό μου είπαν ότι είναι ευχαριστημένοι μαζί μου. Το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Είμαι θετικός να συνεχίσουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό και ζήτησα από τους εκπροσώπους μου να ενημερωθώ επίσημα. Μέχρι τότε βλέπω μόνο τα αγωνιστικά».

Για τους στόχους του: «Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή και αξίζει να το βιώσουν οι φίλοι της ομάδας,. Αυτό χρειάζεται στήριξη και υπομονή. Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι και εμείς περάσαμε δύσκολα τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτή την περίοδο δεν την έχει βιώσει ξανά ο Παναθηναϊκός και βήμα – βήμα προσπαθούμε να τον επαναφέρουμε. Σήμερα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και πρέπει να υπάρχει απαιτούμενη υπομονή για να πάμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ