Παναθηναϊκός: Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για Ινσούα

Παναθηναϊκός: Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για Ινσούα

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα τα πουν με τον Εμανουέλ Ινσούα για την ανανέωση, στο πιο κρίσιμο ραντεβού τους για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Καθοριστική θα είναι η επόμενη εβδομάδα για την εξέλιξη της υπόθεσης του Εμάνουελ Ινσούα και της ανανέωσής του με τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να έχει δείξει διάθεση για να τον κρατήσει στο ρόστερ. Ωστόσο το οικονομικό είναι εκείνο που θα κρίνει την υπόθεση.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν κρίσιμο ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως και τη Δευτέρα, μετά το ματς με τον Άρη και πριν την άδεια των Χριστουγέννων. Ο Τσάβι Ρόκα θα αναλάβει τις επαφές προκειμένου να προχωρήσει το θέμα, το οποίο παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ο Ινσούα θέλει αύξηση αποδοχών, ο Παναθηναϊκός έχει συγκεκριμένο… ταβάνι και δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στο «τριφύλλι», κάτι το οποίο έχει δηλώσει, αλλά στις μέχρι τώρα επαφές των δυο πλευρών υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα «θέλω» του παίκτη, σε ό, τι έχει να κάνει με τις απολαβές δεν είναι κοντά σε αυτά που δίνουν οι «πράσινοι» και οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές.

Να σημειώσουμε πως υπάρχει πάντα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητεί αριστερό μπακ, είτε πουλήσει τον Γιαννούλη, είτε όχι και ο Αργεντινός είναι ψηλά στη λίστα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ