Διθυραμβικά σχόλια για Ελ Αραμπί και… παρότρυνση για Εθνική (vid)

Διθυραμβικά σχόλια για Ελ Αραμπί και… παρότρυνση για Εθνική (vid)

Τα σχόλια στα ΜΜΕ του Μαρόκου για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι άκρως κολακευτικά, ενώ τα δημοσιεύματα εκεί παροτρύνουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να τον βάλει βασικό στην Εθνική.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πραγματοποιεί μία εκπληκτική χρονιά και αυτό το παραδέχονται όλοι.

Σε 23 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό φέτος, ο Μαροκινός επιθετικός μετράει συνολικά 14 γκολ σε πρωτάθλημα και Champions League και αυτό φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν.

Πολλώ δε μάλλον από τους συμπατριώτες του, τους Μαροκινούς, οι οποίοι γράφουν καθημερινά διθυραμβικά σχόλια για το «πολυβόλο» του Πέδρο Μαρτίνς. Πιο συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας γράφουν διάφορα κολακευτικά σχόλια για τον Ελ Αραμπί, όπως: «Ο Ελ Αραμπί βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος! Ο διεθνής επιθετικός συνεχίζει να »λάμπει» και να έχει εξαιρετικές επιδόσεις στον Ολυμπιακό».

Επίσης, ένα άλλο Μέσο του Μαρόκου, παρότρυνε τον Βόσνιο ομοσπονδιακό τεχνικό, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να τον βάζει στο αρχικό σχήμα της Εθνικής και να πάρει ο φορ του Ολυμπιακού τα ηνία της επιθετικής γραμμής, καθώς ο έτερος επιθετικός των Μαροκινών, Γιουσέφ Ελ Νασίρι της Λεγκανές, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

«Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Ελ Αραμπί με την ο​​​​​​​μάδα του στην Ελλάδα, έχουν σταλθεί ξεκάθαρα μηνύματα στον Βόσνιο τεχνικό, Χαλίλχοτζιτς, προκειμένου να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα με την ομάδα των »λιονταριών». Ειδικότερα από την στιγμή που η εικόνα του… συναδέλφου του, Γιουσέφ Ελ Νασίρι της Λεγανές, βρίσκεται σε πτώση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ