ΟΦΗ: Χωρίς Σεμέντο και Νέιρα στο Αγρίνιο

ΟΦΗ: Χωρίς Σεμέντο και Νέιρα στο Αγρίνιο

Χωρίς τους Σεμέντο και Νέιρα θα ταξιδέψει η αποστολή του ΟΦΗ στο Αγρίνιο ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την αποστολή του ΟΦΗ που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό (22/12, 17:00) ανακοίνωσε ο Γιώργος Σίμος. Όπως έγινε γνωστό, εκτός έμειναν οι  Σεμέντο και Νέιρα, αφού ο πρώτος είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου στο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Μαζί τους στο Ηράκλειο θα παραμείνει φυσικά και ο Αντίλ Ναμπί, που κάνει θεραπεία, αλλά και ο Μιγκέλ Μεγιάδο που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας θα ταξιδέψουν οι εξής:

Σωτηρίου, Γουάλι Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Σακόρ, Στάικος, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Σόουζα, Νοικοκυράκης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο και Μάνος.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ