Με Ιντέγε στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Με Ιντέγε στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Η αποστολή των κίτρινων για το αυριανό ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (22/12, 7.30 μ.μ.) θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το μεσημέρι την προετοιμασία για το τελευταίο του παιχνίδι για το 2019 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (22/12, 7.30 μ.μ.) και θα αναχωρήσει από σήμερα αεροπορικώς για την Αθήνα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, στην οποία επέστρεψαν μετά την τιμωρία τους οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Χαβιέ Ματίγια. Ακόμη, συμπεριλήφθηκαν τελικά τόσο ο Μπράουν Ιντέγε, που δεν είχε κάτι σοβαρό μετά την αναγκαστική του αλλαγή στο παιχνίδι με τον Βόλο, όσο και ο Νικολά Ντιγκινί, που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. (19:30), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Ντιγκινί, Γκάμα. Ματίγια, Σούντγκρεν, Μαντσίνι, Σάσα, Ιντέγε, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνεζ, Τόνσο, Δεληζήσης, Φετφατζίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ