Παναθηναϊκός : Κοιτάζει προς Ισπανία ο Φάουστο

Παναθηναϊκός : Κοιτάζει προς Ισπανία ο Φάουστο

Ο Φάουστο Τιένθα αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και φέρεται ήδη να ψάχνει στην Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την ημέρα που ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Τσάβι Ρόκα ήταν δεδομένο ότι θα γίνει ένα «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ του Παναθηναϊκού σε συνεργασία πάντα με τον Γιώργο Δώνη.

Η αρχή έγινε με τον Αντονί Μουνιέ που αποτελεί παρελθόν κι επίσημα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Φάουστο Τιένθα, ο οποίος αποκτήθηκε τη φετινή σεζόν ως ελεύθερος, αλλά δεν έχει προσφέρει το παραμικρό.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μάλιστα, κατόπιν εισήγησης του Γιώργου Δώνη, ενημέρωσε τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται και θα είναι καλύτερο και για τον ίδιο να βρει ομάδα.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής έχει αποδεχτεί ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τους πράσινους, αφού θα τα βρουν στο οικονομικό και θα λύσουν τη συνεργασία τους, και για αυτό τον λόγο κοιτάζει προς την Ισπανία προκειμένου να βρει σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ