Ολυμπιακός: Στα υπόψιν ο Ρέτσος

Ολυμπιακός: Στα υπόψιν ο Ρέτσος

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα προχωρήσει στη μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα στην περίοδο του Ιανουαρίου, ειδικότερα από την στιγμή που ο Γιασίν Μεριά έχει προχωρήσει σε σωρεία λαθών.

Οι ερυθρόλευκοι λόγω της απόδοσης του Τυνήσιου στόπερ, αλλά και του γεγονότος ότι ο Σισέ είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, έμειναν με τους Σεμέδο και Αβραάμ να καλύπτουν τη θέση και τον Μπα να έρχεται από πιο πίσω.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα έχει χρησιμοποιήσει σε συνεχόμενα ματς τον Σεμέδο, κάτι που μαζί με την ηλικία του Αβραάμ ουσιαστικά αναγκάζει να κινηθεί για έναν στόπερ τον Γενάρη. Όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής μάλιστα, αυτός ο αμυντικός δεν αποκλείεται να είναι και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος είναι στη λίστα του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας αμυντικός της Λεβερκούζεν δεν αγωνίζεται πολύ στη γερμανική ομάδα, ενώ προέρχεται και από τραυματισμό, με τους ανθρώπους του συλλόγου να εξετάζουν τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι για να πάρει παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι μια από τις ομάδες που κοιτάζει την περίπτωση του Ρέτσου, με τον Έλληνα αμυντικό από την πλευρά του να είναι θετικός στην επιστροφή του στο λιμάνι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο Ρέτσος είναι πιθανό να έχει επαφές με τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες με τη Λβερκούζεν το επόμενο διάστημα για να επιστρέψει ως δανεικός στο λιμάνι ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ