Έτσι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Έτσι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Βόλο, έχοντας μοναδικό στόχο να κλείσει τη χρονιά με νίκη και κυρίως στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου εκτός έδρας (17:15) για τη 16η αγωνιστική της Super League, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί που έχουν «χτίσει» μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και να κάνουν το «5 στα 5» στο φινάλε της χρονιάς, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι με τον Βόλο ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο και ο Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζει αυτό. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να βλέπει την ομάδα του να έχει «ρολάρει» τις τελευταίες δυο βδομάδες και να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, όμως για να μείνει η εικόνα αυτή, οφείλει να φύγει με το διπλό από το Πανθεσσαλικό απόψε.

Ο Μαρτίνς έχει «κυκλώσει» το ματς, καθώς το θεωρεί κομβικό και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, αφού ο Ολυμπιακός με νίκη θα είναι πρώτος το 2020 και κυρίως θα έχει στείλει σαφές μήνυμα στον συνδιεκδικητή ΠΑΟΚ.

Για αυτό τον λόγο και ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει καταλήξει σε μια ενδεκάδα παρόμοια με τα προηγούμενα ματς, όπου ήρθαν οι άνετες και ευρείες νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό (0-3), Ερυθρό Αστέρα (1-0) Αστέρα Τρίπολης (0-5) και Λάρισα (4-1).

Η ενδεκάδα λοιπόν για το αποψινό ματς θα έχει ως εξής. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τον Ομάρ να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Γκασπάρ και τον Τσιμίκα να διατηρείται στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας ο Σεμέδο που επιστρέφει μετά την τιμωρία που εξέτισε είναι ο σίγουρος, με τον Αβραάμ να είναι φαβορί για να βρεθεί στο πλευρό του. Ο έμπειρος αμυντικός έχει ενοχλήσεις και θα «σφίξει» τα δόντια, όμως αν τελικά δεν μπορέσει, τότε δεδομένα τη θέση του θα πάρει ο Μπα.

Από εκεί και πέρα, στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, διότι ο Γκιγιέρμε είναι εκτός δράσης, ενώ από το ένα άκρο της επίθεσης θα αναπτύσσεται ο φορμαρισμένος Γιώργος Μασούρας και από το άλλο κατά πάσα πιθανότητα ο Μπρούνο. Ο Ποντένσε είναι στη διάθεση του Μαρτίνς, αλλά λογικά δεν θα ξεκινήσει και ο Μπρούνο θα πάρει φανέλα βασικού. Όσον αφορά την επίθεση, ο Ελ Αραμπί θα είναι ο ένας και ο Σουντανί αυτός που θα τον πλαισιώσει, με τους δυο να έχουν συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην γραμμή κρούσης των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ