Ολυμπιακός: Να χαλάσει το «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» της… εξυγίανσης!

Ολυμπιακός: Να χαλάσει το «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» της… εξυγίανσης!

Στον Βόλο θα βρει ένα ακόμη «μπλόκο» στο δρόμο του ο Ολυμπιακός. Χρειάζεται όλοι να γνωρίζουν τι τους περιμένει, χρειάζεται όλοι να μπουν όπως στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη και να χαλάσουν το «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» της… εξυγίανσης.

Μεγάλο ματς το σημερινό για τον Ολυμπιακό. Όχι γιατί κρίνεται κάτι το ιδιαίτερο, όμως είναι μεγάλη υπόθεση να περάσει από τον Βόλο του Δήμαρχου Μπέου. Τον Βόλο που αυτό το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτόν, για ευνόητους λόγους. Αγαστές οι σχέσεις άλλωστε Βόλου-ΠΑΟΚ. Έξι δανεικούς έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Μην ξεχνάμε επίσης πως ξέχωρα από όλα αυτά ο Βόλος έχει μια καλή ομάδα. Χωρίς σταθερότητα μεν, αλλά ικανή για να κάνει την ζημιά. Ομάδα που δεν τα παρατάει, κάτι που φαίνεται και από τις ανατροπές της, όπως το διπλό ημίχρονο, άσο τελικό με τον Πανιώνιο. Μια ομάδα που, όπως και στο ματς με τον Πανιώνιο, είναι από αυτές που δεν μπορούν να έχουν και ιδιαίτερα παράπονα από την… εξυγιαντική ΚΕΔ.

Μια ΚΕΔ που όρισε για το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού στο 2019 τον Φωτιά να σφυρίξει και τον Ευαγγέλου να είναι στο VAR. Σαν να λέμε ότι ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του κόσμο και κοσμάκη σήμερα στο Βόλο.

Ένα μεγάλο «μπλόκο», ένα «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» της… εξυγίανσης περιμένει τον Ολυμπιακό σε λίγες ώρες. Το τι είναι ικανή να κάνει η… εξυγίανση το έχουμε ζήσει ουκ ολίγες φορές. Το πέναλτι που δεν έδωσαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το πέναλτι που δεν έδωσαν στην Ξάνθη, το πέναλτι που δεν έδωσαν με τον Πανιώνιο, και αναφέρομαι μόνο σε ματς που ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς, είναι «έργα» της… εξυγίανσης.

Ο Ολυμπιακός βεβαίως είναι καταδικασμένος να βρίσκεται στο 100% σε κάθε ματς, να παίζει χωρίς VAR όταν υπάρχει φάση υπέρ του και με VAR όταν πρέπει να βρεθεί εις βάρος του.
Όλα αυτά πλέον τα γνωρίζουν όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Όπως θέλω να πιστεύω πως γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει το σημερινό ματς. Τι θα βρουν μπροστά τους από όλες τις απόψεις. Για αυτό χρειάζεται άπαντες να είναι έτοιμοι για να χαλάσουν το «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» της.. εξυγίανσης.

Σε αυτό το ματς έχει ποντάρει πολλά το πιο σκοτεινό «σύστημα» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με στόχο να ανακόψει την πορεία του Ολυμπιακού και να δώσει την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να συνεχίσει τα… χαλαρά ματσάκια για να μείνει πρώτος στην κορυφή. Και να υπάρξει πίεση στον Ολυμπιακό εν όψει της διακοπής και των δύσκολων αγώνων που τον περιμένουν. Όπως το ντέρμπι με τον ΠΑΟ που ανοίγει το 2020, ντέρμπι χωρίς κόσμο γιατί έτσι θέλει το «σύστημα» της… εξυγίανσης.

Στον Βόλο λοιπόν ο Ολυμπιακός οφείλει να τους διαλύσει το… πανηγύρι που ετοιμάζουν. Και να στείλει ένα ακόμη ξεκάθαρο μήνυμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ