Σίμος: «Οι συνθήκες δεν επέστρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Σίμος: «Οι συνθήκες δεν επέστρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο»

O Γιώργος Σίμος μίλησε για την ήττα του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό, εξηγώντας ότι ο άσχημος αγωνιστικός χώρος και οι καιρικές συνθήκες δεν άφησαν την ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ για άλλο ένα ματς μακριά από το «Γεντί Κουλέ» δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό, κλείνοντας με τον όχι και πιο ιδανικό τρόπο το 2019.

Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, απέδωσε την ήττα στο επιβαρυμένο από τις κακές καιρικές συνθήκες τερέν, αλλά συνοψίζοντας το τέλος αυτού του χρόνου, υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε πολλά βήματα μπροστά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για ποδόσφαιρο, οι συνθήκες δεν επέστρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ματς με μοιρασμένες φάσεις, δεν είχαμε την συγκέντρωση ήταν πιο αποφασιστικός ο Παναιτωλικός και ήρθε αυτό το σκορ.

Εμείς κλείνουμε το 2019 μια χρονιά που είχε πολλά και ιδιαίτερα συναισθήματα. Μέσα από αυτά η ομάδα μας κάνει βήματα μπροστά. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στη νέα χρονιά έχουμε αρκετή δουλειά και πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές, υγεία και χαρά και στον Παναιτωλικό κάθε καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ