PAOK TV η ΕΡΤ

PAOK TV η ΕΡΤ

Ο Ιβάν θα ήταν περήφανος για την αποψινή «Αθλητική Κυριακή». Κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για τα αίσχη που έγιναν στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο και φυσικά δεν ήταν άξια αναφοράς. Αντίθετα, απολαύσαμε το… σολάρισμα του Μίνου για τον ΠΑΟΚ και μάθαμε τα πάντα για την φιλανθρωπική δράση της οικογένειας Σαββίδη.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στιγματίστηκε από τα διαιτητικά «εγκλήματα» των Φωτιά και Ευαγγέλου, με τον ρέφερι από την Πέλλα και τον… ευαγγελιστή της Εξυγίανσης να αναγκάζουν με το «έτσι θέλω» σε γκέλα τους Πειραιώτες.

Δύο ξεκάθαρα πέναλτι σε Μπα και Ελ Αραμπί, που δεν… είδε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ένα πεντακάθαρο γκολ του Σουντανί που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, συνθέτουν το παλζ της «εξυγιαντικής» διαιτησίας του Βασίλη Φωτιά, που μαζί με τον VARista Αγγελο Ευαγγέλου έστησαν μπλόκο στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαιτητικά «όργια» που έκριναν την έκβαση του παιχνιδιού και αλλοίωσαν το πρωτάθλημα και θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα σε όλες τις αθλητικές εκπομπές. Για την ΕΡΤ, ωστόσο, δεν συνέβη τίποτα απολύτως στον Βόλο. Τίποτα που θα πρέπει να σχολιάσουν. Τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ενημερώσουν όσους έκατσαν να τους δουν. Τίποτα… περίεργο.

Όλα κύλησαν ομαλά στον Πανθεσσαλικό Στάδιο και νίκησε το ποδόσφαιρο, όπως θα έλεγαν και στο PAOK TV. Γιατί η αποψινή «Αθλητική Κυριακή» δεν βγήκε από την ΕΡΤ, αλλά από το PAOK TV. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι κανείς δεν είχε τη διάθεση να μιλήσει για τα εγκλήματα στον Βόλο. Ο,τι όλοι οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν σαν να μην συνέβη τίποτα στη θεσσαλική πόλη. Γι’ αυτούς ο Φωτιάς και ο Ευαγγέλου ήταν άριστοι.

Αντίθετα, είδαμε για μια ακόμα φορά τον Γιώργο Μίνο να… σολάρει για τον Δικέφαλο του Βορρά και να ακούμε 10 φορές το δευτερόλεπτο τη λέξη «ΠΑΟΚ». Μάθαμε για τη φιλανθρωπική δράση της οικογένειας Σαββίδη και ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Μια εκπομπή μόνο ΠΑΟΚ. Όπως θα γινόταν στο PAOK TV.  Μια «Αθλητική Κυριακή», για την οποία θα ήταν περήφανος ο Ιβάν Σαββίδης και οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Απαντες θυμούνται άλλωστε τον τρόπο με τον οποίο φίμωσαν τον Αναστόπουλο, όταν πήγε να μιλήσει για το σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθης και τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις σχέσεις των δύο ομάδων. Δεν μας κάνει λοιπόν εντύπωση που σήμερα κανείς από τους συντελεστές της εκπομπής δεν… είδε και δεν άκουσε τίποτα για τα αίσχη στον Βόλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ