Έτσι θέλει να πάρει τον Μπάρμπα η ΑΕΚ

Έτσι θέλει να πάρει τον Μπάρμπα η ΑΕΚ

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την άμυνα με την Ένωση να επιθυμεί να αποκτήσει τον 26χρονο άσο ως δανεικό για 1,5 χρόνο με οψιόν αγοράς.

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Φεντερίκο Μπάρμπα. Χωρίς να είναι η μοναδική που «παίζει» για τη θέση, είναι αυτή που έχει σε πρώτο πλάνο ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» και προσπαθεί να κλείσει άμεσα.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» μάλιστα η ΑΕΚ έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κιέβο όπου και ανήκει ο παίκτης (από το καλοκαίρι αγωνίζεται δανεικός στην Βαγιαδολίδ αλλά θέλει να αποχωρήσει) και αυτή περιλαμβάνει δανεισμό 1,5 έτους και οψιόν αγοράς που φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Και ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάζεται σύμμαχος της Ένωσης και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις πριν μπει το νέο έτος με τον Ίβιτς να έχει εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει. Αριστεροπόδαρο στόπερ που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ ενώ έχει εμπειρία από κορυφαία πρωταθλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ