Να φύγουν τώρα Γραμμένος, Περέιρα και λοιποί συγγενείς του κ. Σαββίδη…

Να φύγουν τώρα Γραμμένος, Περέιρα και λοιποί συγγενείς του κ. Σαββίδη…

Το θέμα έχει όπως το έθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό το σύστημα πρέπει να τελειώσει διαφορετικά δεν υπάρχει σωτηρία για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Εχω όλη την καλή διάθεση να γράψω για ποδόσφαιρο και να προσεγγίζω με αγωνιστικούς όρους το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί κανείς να επισημάνει για τον τρόπο που έπαιξαν οι ερυθρόλευκοι, τις αγωνιστικές αβελτηρίες τους, την ατυχία τους με τους τραυματισμούς και άλλα πολλά.

Αν δεν υπήρχε μάλιστα το VAR θα μπορούσε να μιλήσω για σοβαρά λάθη του επόπτη και του διαιτητή και να προχωρήσει τη συζήτηση για το παιχνίδι. Στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν είναι γιατί ο Ευαγγέλου μάτι έχει και βλέπει. Δεν είναι τυφλός . Είδε ότι ο Φεράρι κάλυπτε τον Σουντανί και καμώθηκε πως δεν τον είδε. Η φάση βγάζει μάτι και ανάγκασε όλους όσους την είδαν, να το παραδεχτούν.

Είδε ότι το γκολ ήταν κανονικό και είπε στον διαιτητή να μην το μετρήσει. Εχω την καλή διάθεση να παραδεχτώ ότι ο επόπτης δεν είδε και σήκωσε την σημαία του. Ο Ευαγγέλου είδε ότι το γκολ ήταν κανονικό, ο Σουντανί είναι περίπου μισό μέτρο πίσω από τον Φεράρι κι όμως το γκολ ακυρώνεται. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Ο Ευαγγέλου δεν ήθελε να δει περί τίνος πρόκειται. Το ακύρωσε.

Και στην επόμενη φάση δείχνει στον Φωτιά μόνο το δεύτερο πέναλτι που γίνεται στον Ελ Αραμπί κι όχι το πρώτο που γίνεται πάνω στον Καμαρά. Κι εδώ έρχεται ο Φωτιάς να πάρει την «σωστή» απόφαση. Ετσι έχουν τα πράγματα και λίγο ενδιαφέρει αν αύριο μεθαύριο η ΚΕΔ τραβήξει το αυτί του Ευαγγέλου αν και πολύ αμφιβάλω. Το θέμα έχει όπως το έθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αυτό το σύστημα πρέπει να τελειώσει διαφορετικά δεν υπάρχει σωτηρία για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στον Βόλο φαίνεται να στήθηκε ένα μπλόκο στον Ολυμπιακό. Οτι οι ερυθρόλευκοι έχασαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έπεσαν μέσα στον λάκκο που τους άνοιξαν δεν αλλάζει τα γεγονότα. Ο Βόλος των έξι δανεικών πρόσφερε στον ΠΑΟΚ την καλύτερη υπηρεσία. Τα πανηγύρια για την ισοπαλία ήταν ενδεικτικά.

Οσοι θέλουν ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις κατάλαβαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Ο Γραμμένος ο Περέιρα και λοιποί… συγγενείς του Ιβάν Σαββίδη δεν θα το επιτρέψουν. Κι ας μην πάει η συζήτηση στους συμψηφισμούς. Αν η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ θέλουν να σταματήσουν την κατηφόρα οφείλουν να πάρουν τις αποφάσεις του εδώ και τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ