Βαρούχας: «Κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού, πέναλτι στον Ελ Αραμπί»

Βαρούχας: «Κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού, πέναλτι στον Ελ Αραμπί»

Αυτό που είδε όλος ο κόσμος, ακόμα και ο… Τάσος Κάκος μέσα στο κανάλι του Ιβάν, είδε και ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ότι το γκολ του Ολυμπιακού ήταν κανονικό. Και ότι υπήρξε πέναλτι.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις της 16ης αγωνιστικής, είπε το… αυτονόητο. Αυτό που μόνο ο Ευαγγέλου και ο Φωτιάς δεν είδαν. Πως το γκολ του Ολυμπιακού στον Βόλο ήταν πεντακάθαρο και πως υπάρχει πέναλτι στον Ελ Αραμπί, στο οποίο έκλεισαν όλοι τους τα μάτια με σκοπό να σταματήσουν τον Ολυμπιακό.

«Στη φάση που βάζει γκολ ο Σουντανί φαίνεται ότι δεν είναι οφσάιντ, γιατί ο αμυντικός που είναι προς τον βοηθό τον καλύπτει. Τα πόδια του Σουντανί είναι πολύ πιο πίσω και βοηθάει τον διαιτητή να το δει και το κόψιμο του χόρτου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνεννόηση έγινε ανάμεσα στους διαιτητές του αγώνα και στο VAR.

Έχει δίκιο ο Ολυμπιακός και στο πέναλτι που ζητάει. Ο Ελ Αραμπί έχει την μπάλα, την προωθεί για να μπει στην περιοχή και ο παίκτης του Βόλου κάνει κίνηση, με την οποία τον εγκλωβίζει. Δεν υπάρχει έμμεσο, όπως άκουσα. Είναι φάουλ, άρα πέναλτι. Επίσης άκουσα ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού πάει προς τον παίκτη του Βόλου. Δεν υπάρχει αυτό, γιατί ο Ελ Αραμπί πάει προς την κατεύθυνση της μπάλας, ενώ ο αμυντικός κάνει ένα βήμα και τον εμποδίζει».

Αυτά είπε ο Βαρούχας, που είδε φυσικά αυτό που είδε όλος ο κόσμος εκτός από τους διαιτητές της… εξυγίανσης που έστειλε στον Βόλο η ΚΕΔ.

Επιπλέον, ο Βαρούχας αναρωτήθηκε γιατί ακόμα η ΕΠΟ δεν έχει φέρει τη γραμμή και μίλησε και για την παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στον πάγκο του Βόλου, λέγοντας πως όλοι αυτοί οι… παρατρεχάμενοι δε θα έπρεπε να έχουν διαπιστεύσεις.

«Το VAR έπρεπε να έρθει ολοκληρωμένο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η γραμμή του οφσάιντ. Κι εμείς το φέραμε χωρίς τη γραμμή. Το ένα χιλιάρικο μας μάρανε; Επίσης όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι με τις διαπιστεύσεις πώς μπαίνουν μέσα στο γήπεδο; Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και δεν βλέπω γιατί δεν γίνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ