Γκολ με πέναλτι ο Σβιντέρσκι, μείωσε σε 4-1 ο Ουγκράι (vids)

Γκολ με πέναλτι ο Σβιντέρσκι, μείωσε σε 4-1 ο Ουγκράι (vids)

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 4-0 στην Τούμπα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάρολ Σβιντέρσκι, όμως ο Ατρόμητος μείωσε άμεσα με σκόρερ των Ουγκράι.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως σταμάτησε το πρώτο, με τον Κάρολ Σβιντέρσκι να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να κάνει το 4-0 κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος του βορρά έδωσε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, με τον Πολωνό επιθετικό να σκοράρει στο 53′ με πέναλτι, το οποίο μάλιστα κέρδισε ο ίδιος.

Ο Σβιντέρσκι στο 51′ μπήκε από τα αριστερά έκανε το σουτ με τον Ρισβάνη να του βρίσκει το πόδι και ο διαιτητής με τη χρήση του VAR έδειξε την άσπρη βούλα και κίτρινη στον αμυντικό του Ατρόμητου. Δυο λεπτά αργότερα ο Πολωνός στράικερ εκτέλεσε το πέναλτι εύστοχα με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος αντέδρασε άμεσα και στο 56ο λεπτό μείωσε σε 4-1, με τον Ουγκράι. Ο Ούγγρος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά προς την εστία του Ζίβκοβιτς ο οποίος έκανε κακή εκτίμηση και είδε τη μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του φέρει φυσικά μεγάλη ευθύνη.ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου

Δείτε το 4-0 με τον Σβιντέρσκι:

Δείτε το 4-1 από τον Ουγκράι:

Δείτε και τα τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ