Πέλκας: «Να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί»

Πέλκας: «Να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί»

Ο Δημήτρης Πέλκας, μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να ξεκουραστεί και να επιστρέψει ακόμα δυνατότερη.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-1 του Ατρομήτου στην Τούμπα και ο Δημήτρης Πέλκας δήλωσε χαρούμενος για τον τρόπο που τελείωσε  η χρονιά, ενώ ανέφερε πως πρέπει να επιστρέψουν ακόμα δυνατότεροι τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας:

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου ανέφερε: «Τελειώσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού και να πάμε κορυφή, είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Για τα παιχνίδια που έπονται: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να ξεκουραστούμε λίγο και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί».

Για το πού αφιέρωσαν τη νίκη οι παίκτες: «Στον προπονητή που είχε γενέθλια και στον Σβιντέρσκι που γέννησε η γυναίκα του».

Για το τι θυμάται από το 2019 και τι περιμένει το 2020: «Φυσικά το νταμπλ, που είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, ενώ και για τη νέα χρονιά ο στόχος είναι αυτός. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ