Ο Μελισσανίδης αποκάλυψε τις πρακτικές της «εξυγίανσης»!

Ο Μελισσανίδης αποκάλυψε τις πρακτικές της «εξυγίανσης»!

«Μας παρακάλαγες να σε κάνουμε αρχιδιαιτητή» είπε στον Κάκο ο Μελισσανίδης. Όταν προφανώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν «φιλαράκια», είχαν την δυνατότητα να ορίζουν και τον αρχιδιαιτητή. Με τον Μελισσανίδη να το παραδέχεται δημόσια! Ο Αυγενάκης το άκουσε; Στην ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ το… έμαθαν;

Και έρχεται η ώρα που τα λένε μόνοι τους! Τα ομολογούν δημόσια! Ωμά, στην τηλεόραση! Και όχι όποιος και όποιος, αλλά ο ένας από τους δύο της… εξυγίανσης. Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης. Με αγκαλιές και φιλιά ξεκίνησαν την «μάχη» για να… φτιάξουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Να βγάλουν δηλαδή εκτός «κάδρου» τον Ολυμπιακό.

Με την αμέριστη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ. Και με στόχο να πάρουν πάση θυσία την ΕΠΟ. Με εκατομμύρια… ευχές! Και το έκαναν, βάζοντας τον «δικό μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο. Και από ότι παραδέχθηκε δημόσια οι… εξυγιαντές Σαββίδης, Μελισσανίδης έκαναν ότι ήθελαν παντού! Και Αρχιδιαιτητή όριζαν, άμα λάχει…

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, τα ξέραμε, πως έχουν ρημάξει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πως τα ελέγχουν όλα, παντού. Πως κάνουν ότι θέλουν στην διαιτησία, στην Ομοσπονδία, παντού.

Είναι άλλο όμως να το λέμε εμείς, και άλλο να το παραδέχεται δημόσια ο ένας από τους δύο πρωτομάστορες της… εξυγίανσης.

Τι είπε ο Μελισσανίδης βγαίνοντας τα ξημερώματα στην εκπομπή ΔΙΚΗ στο OPEN για να την «πέσει» στον Τάσο Κάκο;

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις βρισιές. Ας αφήσουμε στην άκρη την κωμική απάντηση του Κάκου πως είναι αμμισθί στο κανάλι. Γύρω στους 5 χιλιάδες… λόγους τον μήνα έχει ο Κάκος που είναι εκεί αλλά τι να πει ο άνθρωπος; Που έχει καταντήσει η ντροπή της διαιτησίας.

Αλλά είπαμε, δεν είναι αυτό θέμα μας. Ας πάμε στην ουσία.

«Λες ψέματα. Αν ανοίξω το στόμα μου δεν πρέπει να ξαναπάς σε αυτή την εκπομπή» λέει αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Κάκο όταν του απαντά πως είναι αμισθί.

Και συνεχίζει κατά λέξη: «Γιατί έτρεχες και μας έψαχνες κάποτε για να γίνεις αρχιδιαιτητής. Και είναι και ντροπή σου που σε έχουν εκεί και σε ακούνε. Αν αυτό δεν ήταν μπενάλτι της ΑΕΚ (σ.σ. του Αλμπάνη στην Λαμία), τι να σου πω; Από το μουστάκι μόνο που αφήνεις καταλαβαίνει ο άλλος τι νούμερο είσαι».

Στην συνέχεια αφού συνεχίζει να βρίζει τον Κάκο επαναλαμβάνει ο Μελισσανίδης: «ερχόταν και μας παρακαλούσε να γίνει αρχιδιαιτητής, είχε πάρει σβάρνα όλα τα γραφεία».

Ο Κάκος αρχίζει με… καθυστέρηση να αρνείται αυτά που αποκαλύπτει ο Μελισσανίδης (εδώ έλεγε πως είναι αμισθί στο κανάλι, αυτό θα τον πείραζε να αρνηθεί;) με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να του την «πέφτει» ξανά. «Αν ανοίξω το στόμα μου… δεν ντρέπεσαι λίγο, επειδή εγώ την ξέρω την πορεία σου…» συνεχίζει ο Μελισσανίδης ξεκάθαρα με υπονοούμενα για την πορεία του Κάκου ο οποίος στην συνέχεια «σπάσει το γραφικόμετρο» τονίζοντας πως είναι ο πιο… καθαρός διαιτητής στην Ελλάδα.

O Μελισσανίδης, προφανώς άθελα του, αποκάλυψε πως λειτουργούσαν όταν ήταν παρεάκι με τον Ιβάν Σαββίδη και έκαναν ότι γούσταραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Και όπως καταλαβαίνετε, και τώρα που δεν έχουν αγκαλίτσες και φιλάκια τα ίδια κάνουν, απλά ως δύο «στρατόπεδα».

Το ζητούμενο όμως είναι τι κάνει η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ που… υποτίθεται πως εποπτεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Που έχει υπό τον έλεγχο της την ΚΕΔ, της οποίας όπως αποκάλυψε ο Μελισσανίδης κάνουν ότι θέλουν έχοντας την δυνατότητα να ορίζουν και αρχιδιαιτητές; Είναι συνένοιχοι οι ξένοι αξιωματούχοι για αυτό το χάλι, πόσο δε μάλιστα αν τα ξέρουν και… σφυρίζουν αδιάφορα!

Αν δεν τα ήξεραν ή αν τελοσπάντων δεν ήταν σίγουροι, τώρα δεν μπορούν να πουν το αντίθετο. Το παραδέχθηκε δημόσια ο Μελισσανίδης! Τι θα κάνουν λοιπόν; Θα συνεχίσουν να παίζουν την «Μαρία της σιωπής»; Θα ανέχονται τους Περέιρα που οι ίδιοι στηρίζουν, αρχιδιαιτητές με ιδιαίτερη αγάπη στους «χαλίφηδες»;

Και άντε οι ξένοι αξιωματούχοι από ότι φαίνεται δεν πολυενδιαφέρονται, από την στιγμή που με την δική του σφραγίδα ξεκίνησαν, έγιναν και συνεχίζονται τα όργια!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που δεν είναι η… Υπουργάρα, ο Κοντονής δηλαδή όπως τον είχε αποκαλέσει ο Μελισσανίδης, ούτε ο Βασιλειάδης, αλλά είναι ο Αυγενάκης τι λέει για όλα αυτά;
Έχει ενημερωθεί για την παρέμβαση Μελισσανίδη στο κανάλι και κυρίως για την ωμή παραδοχή των πρακτικών της «εξυγίανσης»;

Μετά και από αυτό το πολύ σοβαρό θέμα θα συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα και να δείχνει στην Νιόν κάνοντας τον… Πόντιο Πιλάτο; Ή επιτέλους θα παρέμβει για να μπει ένα τέλος στην ντροπή και στον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ