A’ Bola: «ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ κοντά σε συμφωνία για Μίσιτς»

A’ Bola: «ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ κοντά σε συμφωνία για Μίσιτς»

Σημερινό δημοσίευμα της A' Bola αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς

O Γιόζιπ Μίσιτς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, όντας σε πολλά παιχνίδια κομβικός για τον Δικέφαλο του βορρά. Ο Κροάτης μέσος που το καλοκαίρι δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, «χώρεσε» στην ενδεκάδα του Δικεφάλου του βορρά και έχει ξεχωρίσει έχοντας τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο Μίσιτς με τις εμφανίσεις του λοιπόν έχει πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως είναι καταλυτικός για την ομάδα και πως έχει να προσφέρει πολλά, για αυτό τον λόγο και η διοίκηση του Δικεφάλου κινείται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η A’ Bola, οι επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπόρτινγκ για τον παίκτη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο κι αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal και ο Μίσιτς να γίνει μόνιμα κάτοικος Τούμπας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες θεωρείται σχεδόν σίγουρη στην Πορτογαλία, με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να καταβάλει τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ στα λιοντάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ