Θέλει τον Μάνταλο στην Αλ Ουάχντα ο Χιμένεθ

Θέλει τον Μάνταλο στην Αλ Ουάχντα ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ με δήλωσή του παραδέχεται πως η Αλ Ουάχντα ενδιαφέρεται για τον Πέτρο Μάνταλο. «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στην ΑΕΚ περιμένουν μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέτρο Μάνταλο και αυτή φαίνεται πως είναι από την Αλ Ουάχντα. Ο σύλλογος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προσέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο τον Μανόλο Χιμένεθ μετά από πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν και τώρα ο προπονητής που το 2018 οδήγησε την ΑΕΚ στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, επιδιώκει να «επανασυνδεθεί» με τον Μάνταλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας η Αλ Ουάχντα είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο στον 28χρονο διεθνή. Ο Μανόλο Χιμένεθ με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαίωσε ότι το θέμα είναι υπαρκτό: «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεϊχης» είπε ο Ισπανός, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Αλ Ουάχντα, Ντιάμπ Μπιν Ζαγέντ Αλ-Ναιάν που είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Έτσι, απομένει να δούμε εάν αυτό το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς την ΑΕΚ καθώς ο αρχηγός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ