Βαγιαδολίδ: «Δεν ξέρουμε τίποτα για Μπάρμπα»

Βαγιαδολίδ: «Δεν ξέρουμε τίποτα για Μπάρμπα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμες μιλώντας στην «As» τονίζει πως δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φεντερίκο Μπάρμπα.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ και ο εκλεκτός του Ίλια Ίβιτς για το κέντρο της άμυνας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 26χρονος άσος που ανήκει στην Κιέβο αλλά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Βαγιαδολίδ, έχει μόλις πέντε συμμετοχές φέτος με την ισπανική ομάδα και εμφανίζεται θετικός να φύγει νωρίτερα από την λήξη του δανεισμού του, το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμες στην «As» ανέφερε πως δεν έχει ενημερωθεί και δεν γνωρίζει τίποτα επί του θέματος. «Δεν γνωρίζουμε τίποτα για ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά όταν εμπλέκονται τόσα άτομα, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το να έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ της Ένωσης και της Κιέβο αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να διακοπεί τώρα ο δανεισμός του Μπάρμπα αφού η Βαγιαδολίδ έχει δώσει χρήματα στον ιταλικό σύλλογο ενώ υπάρχει και υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι.

Από τη στιγμή βέβαια που ούτε ο ίδιος είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του εκεί αλλά ούτε η ομάδα τον υπολογίζει ως βασικό στέλεχος, όλα είναι ανοιχτά με την ΑΕΚ να έχει στα συν το ότι ο μάνατζερ του αριστεροπόδαρου στόπερ είναι ο Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Μάρκο Λιβάγια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ