Ολυμπιακός : Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για Κούτρη

Ολυμπιακός : Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για Κούτρη

Ο Λεονάρντο Κούτρης φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, με την τούρκικη ομάδα να ψάχνεται για αριστερό μπακ.

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που απασχολούν συλλόγους του εξωτερικού, παρά το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Η τρομερή χρονιά που διανύει ο Κώστας Τσιμίκας έχει αναγκάσει τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δώσει θέση βασικού στον Έλληνα μπακ, με αποτέλεσμα ο Κούτρης να έρχεται από πίσω.

Παρόλα αυτά ο Κούτρης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με τελευταία τη Φενέρμπαχτσε, η οποία φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του 24χρονου αμυντικού.

Οι Τούρκοι βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Hurriyet», ο Κούτρης είναι στις πρώτες τους επιλογές, μαζί με τον Σενεγαλέζο Ρασίν Κολί της Νις.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αφού ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικά για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ