ΠΑΟΚ: Στο ραντάρ της Φιορεντίνα ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Στο ραντάρ της Φιορεντίνα ο Ίνγκασον

O παλαίμαχος άσος και νυν σκάουτερ της Φιορεντίνα, Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζει για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι μια από τις αποκαλύψεις του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν με τον Ισλανδό αμυντικό να έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού το τελευταίο δίμηνο από κει που ο χρόνος του ήταν περιορισμένος. Εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα και έπιασε από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα πετυχαίνοντας μάλιστα και τέσσερα γκολ ήδη στις έντεκα εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με τον Δικέφαλο.

Όλα αυτά μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε με τον 26χρονο άσο να παρακολουθείται ήδη από διάφορες ομάδες του εξωτερικού και μία εξ αυτών φαίνεται πως είναι η Φιορεντίνα. Αυτό παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «firenzeviola» ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα και νυν σκάουτερ της ομάδας, Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι, ο οποίος ανέφερε ότι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει είναι και ο Ινγκασον.

«Ένας ακόμα παίκτης μεγάλης αξίας είναι ο γεννημένος το 93′ παίκτης του ΠΑΟΚ, Ίνγκασον, ο οποίος θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός αλλά μόνο εύκολο δεν θα είναι να αποκτήσει τον άσο του ΠΑΟΚ καθώς στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα 20 εκατ. ευρώ. Μάλιστα στο ματς με τον Ατρόμητο, στις κερκίδες της Τούμπας βρέθηκαν και σκάουτερ της Λοκομοτίβ Μόσχας που επίσης τσέκαραν τον Ίνγκασον, στο παιχνίδι που θυμίζουμε ότι πέτυχε μάλιστα και δύο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ