ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Γαλανόπουλος, μένει τρεις μήνες έξω

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Γαλανόπουλος, μένει τρεις μήνες έξω

Ο Κώστας Γαλανόπουλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο και θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου τρεις μήνες.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Κώστας Γαλανόπουλος, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον χόνδρο του αστραγάλου του. Ο διεθνής μέσος υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση από τον Λάκη Νικολάου, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το πρόβλημα στον χόνδρο αποκαταστάθηκε και άμεσα ο παίκτης της ΑΕΚ θα πάρει εξιτήριο. Από εκεί και μετά θα ξεκινήσει σιγά-σιγά τη διαδικασία αποκατάστασης, που εκτιμάται πως θα διαρκέσει κοντά στους τρεις μήνες. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Γαλανόπουλος θα επανέλθει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, με την ΑΕΚ να στερείται των υπηρεσιών του σχεδόν μέχρι το Πάσχα.

Η απουσία του Γαλανόπουλου είναι σημαντική για την Ένωση καθώς έρχεται σε μια χρονική περίοδο που ο διεθνής άσος ήταν σε φουλ φόρμα και αποτελούσε βασική μονάδα της ομάδας.

Αυτή η εξέλιξη καθιστά απαραίτητη την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ μέσα στον Γενάρη, με τον Ίλια Ίβιτς να βάζει πλέον την συγκεκριμένη υπόθεση ψηλά στη λίστα με τις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ