Παναθηναϊκός: Η διαχείριση του Δώνη που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Η διαχείριση του Δώνη που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση Βαγιαννίδη

Από την πρόταση της Μονακό, στις πιθανότητες παραμονής του Γιώργου Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό. Πως ο τελευταίος μήνας άλλαξε τα δεδομένα μιας υπόθεσης που έμοιαζε χαμένη για τους «πράσινους».

Ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση από πλευράς Παναθηναϊκού πως δύο ομάδες του εξωτερικού έχουν κάνει πρόταση για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη και της διαρροής πως η μία εξ αυτών είναι η Μονακό και το ποσό ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ, η υπόθεση φαίνεται πως παίρνει άλλη τροπή. Κι από εκεί που ο παίκτης ήταν με το… 1,5 πόδι εκτός Παναθηναϊκού, φαίνεται πως πλέον οι πιθανότητες είναι τουλάχιστον μοιρασμένες.

Το συμβόλαιο του νεαρού δεξιού μπακ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, οι πρώτες κουβέντες που είχαν γίνει με την πλευρά του είχαν πέσει στο κενό, αφού ο μικρός έδειχνε αποφασισμένος και σίγουρος για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να φύγει για το εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός του έχει επισημάνει εδώ και πολύ καιρό πως τον πιστεύει πολύ και η αντιμετώπιση του Δώνη κινείται σε αυτό το πλαίσιο.

Δείχνει πόσο τον υπολογίζει, τον έχει πάρει πλέον και προπονείται με την πρώτη ομάδα, τον χρησιμοποίησε στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και είναι διατεθειμένος να τον ρίξει εκ νέου στα βαθιά. Όλη αυτή η στάση του προπονητή του Παναθηναϊκού έχει αλλάξει και το σκεπτικό του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Βλέπει πια πως δε θα συνεχίσει να αποτελεί ένα παιδί που θα μπαίνει από το… παράθυρο στην αποστολή. Δε θα μείνει ένα αιώνιο ταλέντο, που θα περιμένει για χρόνια να καθιερωθεί. Αντιλαμβάνεται πως και με την – σχεδόν δεδομένη – αποχώρηση του Γιόχανσον το ερχόμενο καλοκαίρι, έρχεται η στιγμή που θα ακολουθήσει τα χνάρια του Μπουζούκη και του Χατζηγιοβάνη. Κι αυτό είναι που τον κάνει περισσότερο διαλλακτικό στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Το οικονομικό κομμάτι δεν θα παίξει τον παραμικρό ρόλο στην κατάληξη της ιστορίας. Δεν ήταν ποτέ άλλωστε η προτεραιότητα του Βαγιαννίδη, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Περισσότερο τον ενδιαφέρει να υπάρχει μια σοβαρή προοπτική συμμετοχών στην πρώτη ομάδα. Συμμετοχών που θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Ο Δώνης τον πιστεύει πολύ, το ίδιο και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού και τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχτεί πως όποιον θέλουν να κρατήσουν οι «πράσινοι» τον κρατάνε. Συνέβη με Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, συνέβη με τον Κουρμπέλη. Τρεις παίκτες που ήθελαν αρκετοί, εντός και εκτός Ελλάδας.

Για τον Βαγιαννίδη υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, κάποιες πηγές μάλιστα αναφέρουν πως οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις και περιμένουν να δουν πότε θα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνουν την κίνησή τους. Αλλά το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός έχει φέρει σε τέτοιο επίπεδο το θέμα, που μπορεί να αισιοδοξεί πως θα τον υπογράψει και μάλιστα θα του βάλει και μια καλή ρήτρα προκειμένου να είναι «δεμένος» με την περίπτωση ενός παιδιού που μοιάζει ικανό να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ