Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ

Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού - «Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι και επίσημα από σήμερα ο Αντονι Μουνιέ.

Η ομάδα του Αγρινίου το απόγευμα της Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο 32χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μάλιστα βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο και έχει τεθεί στη διάθεση του Μάχη Χάβου, ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Ο έμπειρος άσος αποκτήθηκε για να βοηθήσει τον Παναιτωλικό να σωθεί, καθώς η ομάδα του Αγρινίου μετά τις πρώτες 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει μόλις 8 πόντους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Αντονί Μουνιέ είναι από σήμερα και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020 και άρχισε προπονήσεις.

Σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά και να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα.

Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, έτσι ώστε να κάνουμε ένα πολύ καλό β’ γύρο στο πρωτάθλημα και να οδηγήσουμε τον Παναιτωλικό πολύ ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ