Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση της Φιορεντίνα στον ΠΑΟΚ για Ινγκασον

Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση της Φιορεντίνα στον ΠΑΟΚ για Ινγκασον

To10.gr αποκαλύπτει την έναρξη διαπραγματεύσεων Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Ινγκασον. Ποιο νούμερο έπεσε στο τραπέζι, τι ζητάει ο ΠΑΟΚ για το «ναι».

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα για έντονο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Ίνγκι Ίνγκασον φεύγουν πλέον από το συγκεκριμένο επίπεδο. Και περνάνε στο αμέσως επόμενο, το πιο ενδιαφέρον. Το… καυτό. Αυτό της επίσημης διαπραγμάτευσης μεταξύ των Ιταλών και του ΠΑΟΚ για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Φιορεντίνα προχώρησε ήδη σε επίσημη πρόταση αγοράς του Ίνγκασον, μια πρόταση που όπως αποκαλύπτει to10.gr αγγίζει τα 4.500.000 ευρώ. Όσα χρήματα, δηλαδή, φέρεται να είχε αγοράσει ο ΠΑΟΚ τον παίκτη από τη ρωσική, Ροστόφ, πριν από 11 μήνες.

Αρκούν αυτά τα χρήματα για να πει το «ναι» ο ΠΑΟΚ και να φύγει ο Ισλανδός για την Φλωρεντία; Δύσκολα. Από τον ΠΑΟΚ ισχυρίζονται πως θέλουν ένα ποσό τουλάχιστον δέκα εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη, ωστόσο και αυτό μοιάζει με υπερβολή.

Οι πληροφορίες λένε πως ο δικέφαλος όχι μόνο θα έμπαινε σε συζητήσεις, αλλά θα παραχωρούσε τον παίκτη αν η πρόταση που έφτανε στα γραφεία ήταν στα 6 – 7 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί.

Άλλωστε η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη. Για την ακρίβεια, μόλις ξεκίνησε. Και οι Ιταλοί, από τη στιγμή που δίνουν 4,5 εκατομμύρια στην πρώτη τους πρόταση, στέλνουν και μήνυμα πως είναι διατεθειμένοι να ανέβουν. Το πόσο θα είναι και αυτό που θα κρίνει τελικά την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ