Πιέζει για ΑΕΚ ο Μπάρμπα

Πιέζει για ΑΕΚ ο Μπάρμπα

Ο Φέντε Μπάρμπα είναι μια περίπτωση που «παίζει» δυνατά για την ΑΕΚ. Ο Ιταλός στόπερ αποτελεί μια επιλογή του Ίλια Ίβιτς, που έχει όμως και τις ευλογίες του Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ γνωρίζει τον 26χρονο στόπερ και εκτιμά πως διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που ψάχνει η ομάδα για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Η υπόθεση Μπάρμπα έχει προχωρήσει σημαντικά για την ΑΕΚ. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θεωρείται «φευγάτος» από την Βαγιαδολίδ, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Κιέβο. Όλα δείχνουν πως άμεσα ο Μπάρμπα θα επιστρέψει στην Ιταλία, με την προσπάθεια της Ένωσης να επικεντρώνεται στο να μην κρατήσει αυτό για πολύ.

Η ΑΕΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με τον παίκτη, που δείχνει ιδιαίτερα «ψημένος» με την προοπτική της μετακίνησης στη χώρα μας. Ο Μπάρμπα γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ένωσης, την παρουσία του Καρέρα στον πάγκο της ομάδας και την προοπτική που υπάρχει μπροστά του. Μια προοπτική που τον ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ.
Ο Ιταλός αμυντικός πιστεύει πως η ΑΕΚ μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που πιέζει στον βαθμό που μπορεί και από τη μεριά του, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Η υπόθεση είναι στην κορυφή της κιτρινόμαυρης ατζέντας και στόχος είναι άμεσα να ξεκαθαριστεί. Η ΑΕΚ επιθυμεί να αποκτήσει τον Μπάρμπα από την Κιέβο για ενάμιση χρόνο, θέτοντας μια οψιόν για την αγορά του παίκτη στη συνέχεια. Σενάριο που σε πρώτη φάση δεν βρίσκει αρνητικούς τους Ιταλούς, όπως φυσικά και τον ίδιο τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ