Ο Κούτρης έχει την τιμητική του σε Γαλλία και Ιταλία

Ο Κούτρης έχει την τιμητική του σε Γαλλία και Ιταλία

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια του κυριακάτικου Τύπου με τη Νάπολι και τη Φενέρμπαχτσε.

Στη λίστα της Νάπολι, αλλά όχι ο πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό αναφέρει για τον Λεονάρντο Κούτρη η κυριακάτικη έκδοση της ιταλικής εφημερίδας «Il Mattino». Ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει θαυμαστές στο Σαν Πάολο, όμως η τιμή του κρίνεται υπερβολική.

Ο διακαής πόθος των Ναπολιτάνων είναι ο Ελβετός αριστερός μπακ της Μίλαν, Ρικάρντο Ροντρίγκεζ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστές αρέσει πολύ στον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο και έχει ζητήσει τη μεταγραφή του. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις της Μίλαν…

Ο Κούτρης υπολογίζεται ως μία από τις βασικές εναλλακτικές για την Νάπολι, εφόσον δεν τελεσφορήσει του Ροντρίγκεζ. Πάντως, οι Ιταλοί έχουν συγκεντρώσει τις πληροφορίες τους, αλλά δεν έχουν καταθέσει πρόταση για τον Κούτρη, με βάση τα γραφόμενα στα ιταλικά ΜΜΕ.

Από τη Γαλλία έρχονται πληροφορίες για άλλη μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Κούτρη, τη Φενέρμπαχτσε. Ο Κούτρης μπαίνει στην εξίσωση των γαλλικών ΜΜΕ επειδή η πρωταθλήτρια Τουρκίας διαπραγματεύεται για την αγορά του αριστερού μπακ της Νις, Ρασίν Κολί. Ο Κούτρης καταγράφεται ως η εναλλακτική της Φενέρ, αν δεν τα βρει με τη Νις στην τιμή για τον Σενεγαλέζο αμυντικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ