«Χοντρό» παιχνίδι με Λημνιό και Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ

«Χοντρό» παιχνίδι με Λημνιό και Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ

Οι Γάλλοι «στέλνουν» τον Λημνιό στη Μονακό, οι Ρώσοι τον Γιαννούλη στη Λοκομοτίβ Μόσχας και ο ΠΑΟΚ περιμένει 7-8 εκατ. ευρώ για τον καθένα, για να πει το «ναι».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι από τους παίκτες που έχουν προσελκύσει για τα καλά το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο 24χρονος μπακ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, έχει κερδίσει την κλήση του στην Εθνική ομάδα και είναι επόμενο να έχει… τραβήξει τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με την ρήτρα του να υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα σε 19 συμμετοχές, ο Γιαννούλης έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα κι έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ, υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία ο παίκτης του Δικεφάλου, τσεκάρεται από τη Μονακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το γαλλικό δημοσίευμα του «asm-supporter.fr» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πολλοί ακραίοι ποδοσφαιριστές παρακολουθούνται από σκάουτερ της Μονακό, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Λημνιός, διεθνής Έλληνας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο Βραζιλιάνος Μαρόνι της Βάσκο ντα Γκάμα, ο Ταλάλ Ισάκ Μπουσούφ, Αλγερινός από την Σετίφ και ο Τζάντερσον της Κορίνθιανς».

Οι Μονεγάσκοι θέλουν να ενισχύσουν με μεταγραφές το νέο τους τεχνικό Ρόμπερτ Μορένο μετά την απόλυση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον Γιαννούλη να είναι υποψήφιος.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου όμως δεν φαίνεται να… κάνει παιχνίδι μόνη της. Η Λοκομοτίβ Μόσχας, που αγωνίστηκε φέτος στους ομίλους του Champions League και κατετάγη τέταρτη, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση με αρκετά χρήματα, με ρωσικά δημοσιεύματα να να αναφέρουν ότι τον έχει παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια.

Μάλιστα η ιστοσελίδα sport24.ru φιλοξενεί και δηλώσεις του Γάλλου ατζέντη του Γιαννούλη ο οποίος παραδέχεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα τονίζει: «Ναι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Πρώτη φορά που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους ήταν πριν από τρεις εβδομάδες».

Αν μη τι άλλο το «πόκερ» για τα μάτια του 24χρονου μπακ συνεχίζεται και αναμένεται να δούμε τι θα γίνει στη μεταγραφική περίοδο που ξεκινά σε λίγα 24ωρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ