Δώνης: «Έχουμε δρόμο μέχρι να αντιπροσωπεύουμε πάλι το DNA του συλλόγου»

Δώνης: «Έχουμε δρόμο μέχρι να αντιπροσωπεύουμε πάλι το DNA του συλλόγου»

Ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον χρόνο που φεύγει, αυτόν που έρχεται, για το τι χρειάζεται προκειμένου ο σύλλογος να επανέλθει εκεί που ορίζει η ιστορία του, αλλά και για τα μεταγραφικά.

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, έκανε λόγο για μια ομάδα που χρειάζεται ακόμα πολλά προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα που απαιτεί η ιστορία του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, μιλώντας για τις δυσκολίες του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Για την γιορτή: «Χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε να βλέπεις τα παιδιά χαρούμενα. Το να προσφέρεις χαρά στα παιδιά, μας κάνει όλους χαρούμενους».

Για το τι κρατά από το 2019 και τι περιμένει από το 2020: «Σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, προσπαθούμε να λειτουργήσουμε μια διαδικασία προόδου. Σίγουρα έχουμε μεγάλο δρόμο ακόμα να διανύσουμε, ώστε να φτάσουμε σε σημείο που η ομάδα να αντιπροσωπεύει το DNA και την ιστορία του συλλόγου, όπως ήταν κατά το παρελθόν. Είναι σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά και κάποιους νέους παίκτες να πηγαίνουν σε καλύτερο επίπεδο, να αισθάνονται πιο δυνατοί μέσα στην ομάδα.

Πάντα ο δεύτερος χρόνος για τα παιδιά που πρωτοεμφανίστηκαν είναι πιο δύσκολος, γιατί πέφτει μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες τους, πρέπει να αποδείξουν πράγματα, να δείξουν μεγάλη σταθερότητα. Άλλοι μπορούν να το καταφέρουν και άλλοι όχι. Χρειάζεται από όλους μεγάλη υπομονή από όλους. Από το φίλαθλο κοινό. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, εγώ θα κρατήσω ότι η ομάδα μπορεί να δώσει μια καλύτερη προοπτική και στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, να έχουμε πάει ένα επίπεδο πιο πάνω από πέρυσι, ώστε η τρίτη χρονιά να είναι η πιο καθοριστική χρονιά».

Για την ίωση: «Σίγουρα με ανησυχεί γιατί φανταστείτε πως πέρυσι δεν είχαμε κάνει το εμβόλιο. Φέτος το κάναμε. Όλα τα παιδιά, κοιτάξαμε να τα προστατεύσουμε. Κουρμπέλης και Βαγιαννίδης είναι πιο άσχημα, Δώνης και Κολοβός είναι καλύτερα αλλά θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω να μην έχουμε τα περυσινά, γιατί μπαίνουμε σε μια ροή παιχνιδιών με τρία ματς κάθε εβδομάδα και θέλουμε όλοι να είναι καλά στην υγεία τους, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Για τις μεταγραφές του Γενάρη: «Είναι μια διαδικασία που τρέχει. Είναι συγκεκριμένοι στόχοι. Το έχουμε συζητήσει κι άλλες φορές. Είναι πάντα ο Ιανουάριος μια δύσκολη μεταγραφική περίοδος και θα είναι σημαντικό, κάποια παιδιά είτε που θα βρούμε που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους είτε με μορφή δανεισμού, να είναι παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά που θέλουμε στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ