Συνεχίζονται οι επαφές της ΑΕΚ με Βαγιαδολίδ για Μπάρμπα, ετοιμοπόλεμος ο παίκτης

Συνεχίζονται οι επαφές της ΑΕΚ με Βαγιαδολίδ για Μπάρμπα, ετοιμοπόλεμος ο παίκτης

ΑΕΚ και Βαγιαδολίδ συνεχίζουν τις επαφές για να τερματιστεί ο δανεισμός του Φεντερίκο Μπάρμπα, με τον παίκτη να είναι ετοιμοπόλεμος, καθώς προπονείται κανονικά με την ισπανική ομάδα.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα αποτελεί τον διακαή πόθο της ΑΕΚ για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Ο 26χρονος άσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ όπου αγωνίζεται ως δανεικός από την Κιέβο Βερόνα και υπάρχουν ήδη προχωρημένες συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε ανοικτή γραμμή και με τον παίκτη, με τον Ίλια Ίβιτς να δουλεύει την υπόθεση.

Ο Ιταλός στόπερ πιστεύει πως ο Δικέφαλος μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει και γι’ αυτό πιέζει όσο μπορεί ώστε να προχωρήσει η μετακίνησή του στην Ένωση.

Ο Ιταλός στόπερ παρότι είναι με το ένα πόδι εκτός Βαγιαδολίδ, πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση (29/12) και αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο παίκτης θα έρθει πανέτοιμος στην Αθήνα και θα είναι άμεσα διαθέσιμος για τον Μάσιμο Καρέρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η Βαγιαδολίδ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του κι αυτός αναμένεται να είναι ο Ρομπέρτο Κοράλ, ο οποίος θα προωθηθεί από τη δεύτερη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ