«Θέλει τον Εσκουδέρο ο Ολυμπιακός» (vid)

«Θέλει τον Εσκουδέρο ο Ολυμπιακός» (vid)

Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 30χρονο αριστερό μπακ που ανήκει στη Σεβίλλη.

Την περίπτωση του πολύπειρου αριστερού μπακ, Σέρχιο Εσκουδέρο, που ανήκει στη Σεβίλλη, εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί.

Συγκεκριμένα, όπως γράφουν τις τελευταίες ώρες στον Τύπο της Ανδαλουσίας, η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου μπακ. Οι Ερυθρόλευκοι, όμως, δεν είναι οι μοναδικοί που έχουν ξεχωρίσει τον έμπειρο αμυντικό των Σεβιγιάνων, καθώς το όνομά του Εσκουδέρο φέρεται να βρίσκεται επίσης στις λίστες των Χετάφε και Βαγιαδολίδ.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ ανήκει στη Σεβίλλη από το 2015, όταν οι Ανδαλουσιάνοι τον αγόρασαν από την Χετάφε έναντι 1.5 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 10 ματς, έχοντας 1 ασίστ σε 818 λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά με τους Σεβιγιάνους έχει παίξει σε 151 παιχνίδια, έχοντας 5 γκολ και 13 ασίστ, ενώ με τη φανέλα της Χετάφε αγωνίστηκε σε 64 ματς, έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ. Εκτός από τις δύο ομάδες που προαναφέραμε, ο Σέρχιο Εσκουδέρο έχει παίξει επίσης στη Μούρθια (29 συμ., 1 γκ.), ενώ εκτός Ισπανίας αγωνίστηκε στην Σάλκε (22 συμ.).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από αριστερός μπακ μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την Σεβίλλη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ