Παναιτωλικός: «Συστήθηκε» με γκολ και ασίστ ο Μουνιέ

Παναιτωλικός: «Συστήθηκε» με γκολ και ασίστ ο Μουνιέ

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, απέναντι στον Καραϊσκάκη, ο Αντονί Μουνιέ σημείωσε ένα γκολ και πρόσφερε άλλο ένα στο τελικό 3-1 του Παναιτωλικού.

Θετικό ντεμπούτο σε φιλικό παιχνίδι με τη φανέλα του Παναιτωλικού για τον Αντονί Μουνιέ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα είχε ένα γκολ και μια ασίστ στο προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Emileon.

Στο 15’ ο Γάλλος εκτέλεσε κόρνερ για να έρθει ο Γιοβάνοβιτς με σουτ να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 44’ με κεφαλιά – ψαράκι σημείωσε το παρθενικό του γκολ. Νωρίτερα, στο 43’, οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Αλμπάνη, ενώ το τελικό 3-1 σημείωσε ο Μπαΐροβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 53’.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Ταχάρ, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Λιάβας, Μουνιέ, Ντίας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος (82’ Θεοδωρόπουλος), Τζανακάκης (58’ Γιαννιώτης), Γιοβάνοβιτς (82’ Μπακαδήμας), Λιάβας (82΄ Σκιαδάς), Κέβιν (58’ Παρράς), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Μιμίτο (82’ Φυτόπουλος), Ντουάρτε (82’ Μπελεβώνης), Μουνιέ (58’ Ρομάν), Μπαΐροβιτς.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: Μπουργάνης, Καψάλης, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Βλάχος, Νταλακούρας, Μασούρας, Αλμπάνης, Γυφτοκώστας, Χατζηστραβός, Κυβελίδης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Δ. Παππάς, Παπανίκου, Γιαννιώτης, Μέτσε, Ψιάνος, Τερεζίου, Χατζηδίμπας, Τσούτσης, Ζήσι, Μαργώνης, Δ.Α. Παππάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ