Ζαμπά: «Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξή σας»

Ζαμπά: «Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξή σας»

Το μήνυμα του Ζαμπά στον κόσμο του ΠΑΟΚ και ο μίνι απολογισμός του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο Λέο Ζαμπά πήγε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018 και κατάφερε να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά να κατακτήσει το νταμπλ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μέσω ανάρτησής του στα social media έναν μίνι απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ώρες, τονίζοντας ότι ήταν μια χρονιά που έχει χαραχθεί για πάντα στην καρδιά του, καθώς έμαθε πολλά και έζησε σπουδαίες επιτυχίες.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την αγάπη και τη στήριξή τους, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό στο γόνατο, τον οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό για ακόμη μια χρονιά με υγεία και χαρά. Αυτή η χρονιά τελειώνει δύσκολα, αφού τους τελευταίους δύο μήνες ακολουθώ πρόγραμμα αποθεραπείας μετά από εγχείρηση στο γόνατο, κάτι που δεν είναι εύκολο.

Το 2019 θα χαραχθεί στην καρδιά μου, γιατί ήταν μια χρονιά που έμαθα πολλά, ήταν μια χρονιά επιτυχιών και προσωπικής ωρίμανσης. Ελπίζω το 2020 να έχω ανάλογες επιτυχίες! Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξή σας! Ο Θεός είναι πάντα μαζί μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ