Παναθηναϊκός: Στην Ισπανία υποστηρίζουν πως ο Μορλάνες μένει στη Βιγιαρεάλ

Παναθηναϊκός: Στην Ισπανία υποστηρίζουν πως ο Μορλάνες μένει στη Βιγιαρεάλ

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός και άλλες ομάδες έκαναν προσπάθεια για τον Μορλάνες, αλλά ο 20χρονος θα πάρει ευκαιρίες στη Βιγιαρεάλ.

Ήταν εξ αρχής μια δύσκολη περίπτωση, την οποία ο Τσάβι Ρόκα έμοιαζε αποφασισμένος να κυνηγήσει. Ο λόγος για τον Μανού Μορλάνες, ο οποίος ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό που ψάχνει παίκτη για να καλύψει τη θέση του box to box χαφ και ο 20χρονος ήταν στην κορυφή της λίστας.

Η Marca έφερε το όνομά του χθες το βράδυ στη δημοσιότητα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως πράγματι ο Παναθηναϊκός δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό, αλλά νεότερη ενημέρωση από την Ισπανία αναφέρει πως ο παίκτης πιθανότατα θα μείνει στη Βιγιαρεάλ.

Διότι ο προπονητής του, Χαβιέ Καγιέχα, δείχνει διατεθειμένος να του δώσει χρόνο συμμετοχής (έχει μόλις δύο συμμετοχές έως τώρα) και φέρεται να του έχει υποσχεθεί πως άμεσα θα προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή του αγωνιστικού… στάτους του ποδοσφαιριστή του.

To10.gr ανέφερε από νωρίς πιο είναι το… κλειδί της υπόθεσης του Μορλάνες και πως ο Καγιέχα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Και όλα δείχνουν πως θα τον πείσει να μείνει εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ