Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Κούτρη και Νάπολι

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Κούτρη και Νάπολι

Νέα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα για Κούτρη και Νάπολι, με τους Ιταλούς να αναφέρουν ότι το όνομα του «ερυθρόλευκου» μπακ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της μεταγραφικής λίστας των Παρτενοπέι.

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Λεονάρντο Κούτρη και την Νάπολι.

Μετά τον δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πέντουλα, ήταν σειρά του «tuttomercatoweb» να γράψει για το ενδιαφέρον των Παρτενοπέι για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της μεταγραφικής λίστας της Νάπολι.

«Η Νάπολι συνεχίζει την αναζήτηση για αριστερό μπακ με τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ της Μίλαν να είναι ο πρώτος, αλλά όχι ο μοναδικός στόχο της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο. Οι Ναπολιτάνοι έχουν συλλέξει πληροφορίες και για τον Λεονάρντο Κούτρη του Ολυμπιακού.

Ενας παίκτης, που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Ελλάδας, αλλά έχει βραζιλιάνικες ρίζες. Το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, φέτος έχει παίξει μόλις σε 6 παιχνίδια. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε πέντε ματς πρωταθλήματος και ένα στα προκριματικά του Champions League», ανέφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας.

Όπως διαβάσατε μάλιστα το πρωί της Δευτέρας από το «10», ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Γκιουντόλι, θέλει να τελειώνει όσο το δυνατό πιο γρήγορα γίνεται με την απόκτηση αριστερού μπακ, με τις ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας να τονίζουν ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Απομένει να φανεί εάν το ενδιαφέρον της Νάπολι θα μετουσιωθεί σε πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ