ΑΕΚ: Στην Πορτογαλία ο Ζεράλδες προκειμένου να επιστρέψει στην Ρίο Άβε

ΑΕΚ: Στην Πορτογαλία ο Ζεράλδες προκειμένου να επιστρέψει στην Ρίο Άβε

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες της ΑΕΚ και βρίσκεται στην Πορτογαλία, προκειμένου να τερματιστεί ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 24χρονος αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός από τα «λιοντάρια» στη Ρίο Άβε.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Τσίκο Ζεράλδες έχει ξεκινήσει. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς έχει επαφές όλο αυτό το διάστημα με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για να τερματιστεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα, μετά την 7ήμερη άδεια των γιορτών, δεν συμμετέχει στις προπονήσεις στα Σπάτα, αφού παραμένει στην πατρίδα του και περιμένει το… διαζύγιο.

Άλλωστε ο 24χρονος Πορτογάλος, φεύγοντας από την Ελλάδα και έχοντας… πακετάρει τα πράγματα του, είχε ζητήσει από τον Ίλια Ίβιτς επιπλέον άδεια μέχρι τις 5 Γενάρη. Διάστημα στο οποίο και αναμένεται να συμφωνηθεί ανάμεσα σε ΑΕΚ – Σπόρτινγκ η λήξη του δανεισμού.

Μια άλλη πορτογαλική ομάδα, η Ρίο Άβε, στην οποία ο Ζεράλδες έχει αγωνιστεί τη σεζόν 2017/18 ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη και θέλει να τον αποκτήσει στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από ό, το φαίνεται λοιπόν δεν πρόκειται να «στεριώσει» στην Σπόρτινγκ, καθώς από το 2015 έχει παραχωρηθεί δανεικός κατά σειρά σε Μορεϊρένσε, Ρίο Άβε, Άιντραχτ και τώρα ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ