ΑΕΚ : Περιμένουν πρόταση για Μπάρκα

ΑΕΚ : Περιμένουν πρόταση για Μπάρκα

Η ΑΕΚ είναι ανοιχτή σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ένας από εκείνους που απασχολεί έντονα και περιμένουν πρόταση στην Ένωση είναι και ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν βάλει στο μάτι ομάδες του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια διαδικασία πωλήσεων ποδοσφαιριστών προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα κι εν συνεχεία να διευκολύνει το έργο του Ίλια Ίβιτς όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ είναι ανάμεσα σε αυτούς που μπορεί να γεμίσουν τα ταμεία της ΑΕΚ σε ενδεχόμενη πρόταση και στην Ένωση περιμένουν στις επόμενες μέρες κινητικότητα.

Ο Μπάρκας έχει ακουστεί κατά καιρούς για Μονπελιέ, Άγιαξ, αλλά και πιο πρόσφατα για τη Λοκομοτίβ Μόσχας και στην Ένωση είναι δεδομένο πως θα ακούσουν οποιαδήποτε ομάδα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Παρόλα αυτά ο Έλληνας διεθνής κίπερ κοστολογείται κοντά στα 8 εκατ. ευρώ και η ΑΕΚ δύσκολα θα πέσει από εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ