ΑΕΚ : Δύο προσθήκες μέχρι τις 10 Γενάρη

ΑΕΚ : Δύο προσθήκες μέχρι τις 10 Γενάρη

Το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ που περιλαμβάνει αρχικά στόπερ και κεντρικό χαφ

Η ΑΕΚ θέλει να παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο μέσα στο 2020. Η Ένωση θέλει να παρουσιαστεί ενισχυμένη και μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Οι Κιτρινόμαυροι προχωρούν για να εντάξουν στο ρόστερ τους παίκτες που θα τους ανεβάσουν επίπεδο και θα κάνουν άμεσα τη διαφορά.

Όπως έχετε διαβάσει και τις προηγούμενες μέρες στόχος είναι να αποκτηθούν σε πρώτη φάση ένας στόπερ και ένας κεντρικός χαφ. Για την περίπτωση του αμυντικού το όνομα που «παίζει» δυνατά για την Ένωση είναι εκείνο του Φέντε Μπάρμπα. Ο Ιταλός αμυντικός είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Ένωση και η πλευρά του δείχνει ιδιαίτερα θετική στο σενάριο μετακίνησης στη χώρα μας.

Ο Μπάρμπα δεν έχει μέλλον στη Βαγιαδολίδ και η προσπάθεια διακοπής του δανεισμού του και επιστροφής στην Κιέβο είναι σε εξέλιξη. Η ιταλική ομάδα είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και παρουσιάζεται θετική στην προοπτική που της έχει παρουσιαστεί, για τον δανεισμό του παίκτη στον Δικέφαλο για ενάμιση χρόνο.

Η ΑΕΚ «τρέχει» την υπόθεση Μπάρμπα, κρατώντας πάντως ανοικτά τα μάτια της και για άλλες περιπτώσεις αμυντικών. Παράλληλα, ο Ίλια Ίβιτς βάζει στο μεταγραφικό «κάδρο» και το θέμα του κεντρικού μέσου, που επίσης αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι επιθυμούν να κλείσουν αυτές τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις το αργότερο μέχρι τις 10 Γενάρη.

Προκειμένου να αποκτήσουν τους δύο παίκτες που τους «καίνε» και από εκεί και πέρα, να μελετήσουν προσεκτικά τις υπόλοιπες κινήσεις που ενδεχομένως ακολουθήσουν. Η Ένωση κρατά ανοικτό παράθυρο για την προσθήκη ενός εξτρέμ αλλά και ενός σέντερ φορ, που θα προσδώσει βάθος στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ