Λυσάνδρου: «Περιμένουμε τους διαιτητές να αποφασίσουν»

Λυσάνδρου: «Περιμένουμε τους διαιτητές να αποφασίσουν»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Superleague με την ΚΕΔ για την αποχή των διαιτητών. Ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου, ανέφερε πως αναμένεται η απόφαση των διαιτητών στην πρόταση που τους έχει γίνει για να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Στο χέρι των διαιτητών είναι η… μοίρα της 17ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου, αποχώρησε πριν από λίγο από τα γραφεία της ΕΠΟ που έγινε η συνάντηση του συνεταιρισμού με την ΚΕΔ, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και του Μέλο Περέιρα και τόνισε πως αυτό που περιμένουν πλέον είναι η επικοινωνία που θα έχουν οι διαιτητές που βρέθηκαν εκεί (Τζήλος, Ζαχαριάδης, Παπαπέτρου) με τους συναδέλφους τους προκειμένου να αποφασίσουν.

«Περιμένουμε τους διαιτητές να αποφασίσουν. Πρέπει να σεβαστούμε την επικοινωνία των διαιτητών και να αναμένουμε την απάντησή τους», ανέφερε ο πρόεδρος της Λίγκας λίγο πριν αποχωρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, ήταν μία μακρά συνάντηση υπήρξε  και το κομμάτι της συνάντησης που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών .

Επειδή  εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας,  δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι οι ίδιοι εσωτερικά θα αποφασίσουν. Για οτιδήποτε προκύψει θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας».

Επί της ουσίας, αυτό που πλέον αναμένεται είναι να ψηφίσουν οι διαιτητές προκειμένου να δουν πόσοι είναι υπέρ της απόσυρσης της απόφασής τους για αποχή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ