Ρέτσος: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Ολυμπιακό, θα ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω»

Ρέτσος: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Ολυμπιακό, θα ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω»

Ο νεαρός σέντερ μπακ της Μπάγερ Λεβερκούζεν σχολίασε τις φήμες περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Στις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στον Ολυμπιακό ως δανεικός αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο σέντερ μπακ της Μπάγερ τόνισε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν τον έχει πλησιάσει κανείς από τους Πειραιώτες, ενώ επισήμανε ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρέτσος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε, κερδίζοντας μια θέση στη βασική 11άδα της πρώτης ομάδας. Το καλοκαίρι του 2017 έκανε το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό, με τον 19χρονο τότε αμυντικό να μετακομίζει στην Γερμανία για χάρη της Μπάγερ, με το όνομά του να μπαίνει δίπλα στην πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσω από την Μπάγερν Λεβερκούζεν με την μορφή δανεισμού. Πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για επιστροφή μου στον Ολυμπιακό ως δανεικός, όλον αυτόν τον καιρό έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το θέμα.

Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολλοί. Πραγματικά δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται. Δεν με έχει πλησιάσει κάποιος. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μεγάλωσα, η ομάδα που έπαιξα. Κάποια στιγμή θα ήθελα φυσικά να γυρίσω. Ωστόσο προτεραιότητα του μου είναι να μείνω στο εξωτερικό», ανέφερε ο 21χρονος αμυντικός.

Για την πιθανότητα να έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός με τη Λεβερκούζεν: «Μπορεί να είναι και πιθανό. Αφορά το δικό μου μέλλον, οπότε αν κάποιος με θέλει θα πρέπει να έρθει σε επαφή με εμένα, να μου πει κάτι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ