Σόουζα: «Να δουλέψουμε πιο σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους μας»

Σόουζα: «Να δουλέψουμε πιο σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο αμυντικός του Αρη τόνισε ότι το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, αλλά την αφήνει πίσω του και είναι έτοιμος για το 2020!

Έναν μίνι απολογισμό για το 2019 που φεύγει έκανε ο Ούγκο Σόουζα.

Ο αμυντικός του Αρη, ο οποίος σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τρία χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ανάρτησή του στα social media λίγο πριν φύγει το 2019, τόνισε ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, αλλά την αφήνει πίσω του και είναι έτοιμος για το 2020!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τη νέα χρονιά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είναι πιο δυνατοί και θα δουλέψουν σκληρότερα για να πετύχουν ακόμα υψηλότερους στόχους.

Συγκεκριμένα, ο άσος του Αρη συνόδευσε τις φωτογραφίες που ανέβασε με το εξής μήνυμα: «Άλλος ένας χρόνος τελειώνει και το 2019 ήταν πολύ δύσκολο για εμένα για πολλούς διαφορετικούς λόγους, αλλά τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε τις δύσκολες στιγμές πίσω, να μείνουμε υγιείς, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και με περισσότερη αυτοπεποίθηση να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας. Είμαι έτοιμος για το 2020. Πάμε».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Another year is ending and 2019 was very difficult for me in different ways…but now is time to leave hard times behind, stay in Good Health, work hard, be even more Stronger and more Confidence to Acheive Greater Heights of Success. Im ready for 2020 💪 Άλλος ένας χρόνος τελειώνει και το 2019 ήταν πολύ δύσκολο για εμένα για πολλούς διαφορετικούς λόγους.. αλλά τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε τις δύσκολες στιγμές πίσω, να μείνουμε υγιείς, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και με περισσότερη αυτοπεποίθηση να πετύχουμε του υψηλότερους στόχους μας. Είμαι έτοιμος για το 2020.. Πάμε💪🏻🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugo Souza 3 (@hugosousa3) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ